NÔŽ NA MÄSO 34,4CM V KOŽENOM PUZDRE V DREVENOM BALENÍ
Kód: 4231![DOPRAVA ZADARMO](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.polovnictvopalenik.sk/user/banners/banner_gift.png?61eec1e2)
DOPRAVA ZADARMO
pri nákupe nad 100€
![KAMENNÁ PREDAJŇA NITRA POLOVNICTVO](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.polovnictvopalenik.sk/user/banners/banner_house.png?61eec29e)
KAMENNÁ PREDAJŇA
Krvavé Šenky, (Nitra) na 750m2
![VIAC AKO 4000 POLOŽIEK skladom ihneď na odoslanie](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.polovnictvopalenik.sk/user/banners/banner_delivery.png?61eec22a)
VIAC AKO 4000 POLOŽIEK
skladom ihneď na odoslanie
![VRÁTENIE TOVARU do 30 dni zadarmo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.polovnictvopalenik.sk/user/banners/banner_guarantee.png?61eec257)
VRÁTENIE TOVARU
do 30 dní od nákupu
Podrobný popis
- POPIS
- RECENZIE (0)
Štýl grilovania „churrasco“ je takmer rovnako starý ako Brazília. Umenie opekania mäsa cez uhlíky sa začalo v 17. storočí, keď bola krajina v koloniálnom období. Presnejšie na juhu v oblasti známej ako Pampas. Tu žijú gauči, ľudia zodpovední za vytváranie churrasca a výrobu vody pre každého. V dávnych dobách sa mäso pripravovalo na drevených pľuvadlách a pieklo sa nad ohňom. V súčasnosti túto tradíciu zachováva Tramontina, ktorá sa narodila aj na juhu Brazílie. Spoločnosť má kompletný sortiment plivačov, mriežok na varenie, nožov, grilov a všetko, čo potrebujete na vytvorenie typického brazílskeho churrasca.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár