NÔŽ NA MÄSO 34,4CM V KOŽENOM PUZDRE V DREVENOM BALENÍ

Kód: 4231
Neohodnotené
€99
Skladom

Detailné informácie

DOPRAVA ZADARMO
DOPRAVA ZADARMO
pri nákupe nad 100€
KAMENNÁ PREDAJŇA NITRA POLOVNICTVO
KAMENNÁ PREDAJŇA
Krvavé Šenky, (Nitra) na 750m2
VIAC AKO 4000 POLOŽIEK skladom ihneď na odoslanie
VIAC AKO 4000 POLOŽIEK
skladom ihneď na odoslanie
VRÁTENIE TOVARU do 30 dni zadarmo
VRÁTENIE TOVARU
do 30 dní od nákupu

Podrobný popis

  • POPIS
  • RECENZIE (0)

Štýl grilovania „churrasco“ je takmer rovnako starý ako Brazília. Umenie opekania mäsa cez uhlíky sa začalo v 17. storočí, keď bola krajina v koloniálnom období. Presnejšie na juhu v oblasti známej ako Pampas. Tu žijú gauči, ľudia zodpovední za vytváranie churrasca a výrobu vody pre každého. V dávnych dobách sa mäso pripravovalo na drevených pľuvadlách a pieklo sa nad ohňom. V súčasnosti túto tradíciu zachováva Tramontina, ktorá sa narodila aj na juhu Brazílie. Spoločnosť má kompletný sortiment plivačov, mriežok na varenie, nožov, grilov a všetko, čo potrebujete na vytvorenie typického brazílskeho churrasca.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: