Balíček drevná štiepka 4x3L

Kód: 356
Neohodnotené
Značka: Big Green Egg
€48
Skladom

Zvýhodnené balenie 4 rôznych druhov štiepky pre zvýšenie chuti pripravovaného jedla. Balenie obsahuje: Hickory prémiová drevná štievka. Objem 3 L. Na červené mäso (hamburgery, steaky). Prémiová drevná štievka z pecanového orecha. Objem 3 L. Na červené mäso (hamburgery, steaky). Prémiová drevná štievka z jabloňového dreva. Objem 3 L.  Pre sladkú chuť! (Ryby, morské plody, bravčové mäso, hydina). Prémiová drevná štievka z čerešňového dreva. Objem 3 L.  Pre jemnú, mierne ovocnú chuť! (pernatá zverina, mäso, ryby).

Detailné informácie

DOPRAVA ZADARMO
DOPRAVA ZADARMO
pri nákupe nad 100€
KAMENNÁ PREDAJŇA NITRA POLOVNICTVO
KAMENNÁ PREDAJŇA
Krvavé Šenky, (Nitra) na 750m2
VIAC AKO 4000 POLOŽIEK skladom ihneď na odoslanie
VIAC AKO 4000 POLOŽIEK
skladom ihneď na odoslanie
VRÁTENIE TOVARU do 30 dni zadarmo
VRÁTENIE TOVARU
do 30 dní od nákupu

Podrobný popis

V ponuke máme rôzne druhy drevnej štiepky na údenie. Niektoré sa hodia na údenie určitých potravín lepšie ako druhé. Z tohto dôvodu tu je niekoľko rád:

• Apple (jablko) drevná štiepka: dodá pokrmu prirodzenú sladkú chuť, ktorá v dostatočnej miere nájde použitie pri rybách, kôrovcoch, bravčovom mäse a hydine.

• Cherry (čerešňa) drevná štiepka:  dodá pokrmom jemnú a mierne ovocnú príchuť. Používa sa najmä pri príprave pernatej zveriny a tiež pri takmer všetkých druhov mäsa a rýb.

• Mesquite drevná štiepka: táto štiepka je najviac populárna v južnej časti USA a dodáva jedlu nezameniteľnú štipľavú chuť po údení. Je vhodná najmä pre údenie väčších kusov hovädzieho mäsa, resp. mäsa zo srstnatej zveriny, taktiež je obzvlášť vhodná na použitie na jahňacie mäsko.

• OAK (dub) drevná štiepka: ryby, ale aj v kombinácii s bravčovým mäsom (šunka a údeniny).

• ALDER (jelša) drevná štiepka dodá pokrmom jemnú chuť po údení. Môže byť použitá s akýmkoľvek mäsom ale hlavne s akýmkoľvek druhom rýb, ale taktiež je populárna práve pri pečení pizze.

• Pecan a Hickory drevná štiepka má výraznú dymovú príchuť a je veľmi vhodná pre červené mäso, najmä hovädzie steaky. Tiež sa vynikajúco hodí pre hamburgery a klobásy.

Každú drevnú štiepku pred použitím namočte do vody alebo ak máte pocit dobrodružstva namočte do piva, vína alebo ovocných štiav. Namočiť drevnú štiepku nemusíte pokiaľ idete údiť rybky v čase do 30 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: